STN ISO 9374-5: 1993 [neplatná] (27 0034), Jeřáby. Poskytované informace Část 5 Mostové a portálové mostové jeřáby - Chromečka, Miroslav; Dvořák, Jan (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 9374-5: 1991