STN ISO 9374-5: 1993 [neplatná] (27 0034), Jeřáby. Poskytované informace Část 5 Mostové a portálové mostové jeřáby - Chromečka, Miroslav; Dvořák, Jan; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 9374-5: 1991
Spracovateľ: Miroslav Chromečka, Jan Dvořák.
Norma je neplatná od 1. 6. 2022
Keywords: normy