STN ISO 4308/2: 1992 [neplatná] (27 0051), Jeřáby a zdvíhací zařízení. Volba ocelových lan Část 2 Mobilní jeřáby - součinitel bezpečnosti Zp - Vosátková, Irena; Dvořák, Jan (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 4308/2: 1988