STN ISO 4308/2: 1992 [neplatná] (27 0051), Jeřáby a zdvíhací zařízení. Volba ocelových lan Část 2 Mobilní jeřáby - součinitel bezpečnosti Zp - Vosátková, Irena; Dvořák, Jan; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 4308/2: 1988
Spracovateľ: Irena Vosátková, Jan Dvořák.
Norma je neplatná od 1. 6. 2022
Keywords: normy