STN ISO 9928-1: 1993 [neplatná] (27 0070), Jeřáby. Příručka pro řízení jeřábu Část 1 Všeobecně - Chromečka, Miroslav; Dvořák, Jan (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 9928-1: 1990