STN ISO 8686-5: 1995 [neplatná] (27 0114), Žeriavy. Zásady výpočtu zaťaženia a kombinácií zaťaženia Časť 5 Mostové a portálové mostové žeriavy - Třeštík, Jaroslav; Vomočil, Miloslav; Bakoš, Jan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 8686-5: 1992