STN ISO 8686-5: 1995 [neplatná] (27 0114), Žeriavy. Zásady výpočtu zaťaženia a kombinácií zaťaženia Časť 5 Mostové a portálové mostové žeriavy - Třeštík, Jaroslav; Vomočil, Miloslav; Bakoš, Jan; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 8686-5: 1992
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Spracovateľ: Jaroslav Třeštík, Miloslav Vomočil, Ján Bakoš.
Norma je neplatná od 1. 6. 2022
Keywords: normy