STN ISO 7752-1: 1993 (27 0130), Zdvíhací zařízení. Ovládaní, uspořádaní a charakteristiky Část 1 Všeobecné zásady - Chromečka, Miroslav; Dvořák, Jan; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje 7752-1: 1983
Spracovateľ: Miroslav Chromečka, Jan Dvořák.
Keywords: normy