STN ISO 7752-4: 1993 (27 0133), Jeřáby. Ovládání, uspořádání a charakteristiky Část 4 Jeřáby výložníkového typu - Chromečka, Miroslav; Dvořák, Jan (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 7752-4: 1989