STN ISO 7752-4: 1993 (27 0133), Jeřáby. Ovládání, uspořádání a charakteristiky Část 4 Jeřáby výložníkového typu - Chromečka, Miroslav; Dvořák, Jan; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 7752-4: 1989
Spracovateľ: Miroslav Chromečka, Jan Dvořák.
Keywords: normy