STN ISO 4305: 1993 [neplatná] (27 0510), Mobilní jeřáby. Určování stability. - Novák, Oldřich; Dvořák, Jan; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 4305: 1991
Spracovateľ: Oldřich Novák, Jan Dvořák.
Norma je neplatná od 1. 6. 2022
Keywords: normy