STN EN 81-58: 2004 (27 4003), Bezpečnostné pravidlá na konštrukciu a montáž výťahov. Prehliadky a skúšky Časť 58 Skúšanie požiarnej odolnosti šachtových dverí - Lohyňa, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 81-58: 2003