STN EN 81-58: 2004 (27 4003), Bezpečnostné pravidlá na konštrukciu a montáž výťahov. Prehliadky a skúšky Časť 58 Skúšanie požiarnej odolnosti šachtových dverí - Lohyňa, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 81-58: 2003
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 81-58 z januára 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Lohyňa. Technická komisia: TK 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky
Norma je nahradená normou STN EN 81-58 z februára 2019 v celom rozsahu. Používať sa môže do 31. 10. 2019
Keywords: normy