STN ISO 4190-3: 1992 (27 4333), Elektrické výtahy Část 3 Malé nákladní výtahy třídy V - Tomčáková, Jana; Dvořák, Jan (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 4190-3: 1982