STN ISO 4190-3: 1992 (27 4333), Elektrické výtahy Část 3 Malé nákladní výtahy třídy V - Tomčáková, Jana; Dvořák, Jan; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 4190-3: 1982
Spracovateľ: Jana Tomčáková, Jan Dvořák.
Keywords: normy