STN EN 627: 2001 (27 4610), Zásady sledovania a záznam výstupných údajov pre výťahy, pohyblivé schody a pohyblivé chodníky. - Kováč, Ján; Jánoška, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 627: 1995