STN EN 627: 2001 (27 4610), Zásady sledovania a záznam výstupných údajov pre výťahy, pohyblivé schody a pohyblivé chodníky. - Kováč, Ján; Jánoška, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 61 Lanová doprava, výťahy, žeriavy a zdvíhacie zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 627: 1995
Spracovateľ: Ján Kováč, Ivan Jánoška. Technická normalizačná komisia: TNK 61 Lanová doprava, výťahy, žeriavy a zdvíhacie zariadenia
Keywords: normy