STN ISO 7131: 2002 [neplatná] (27 7410), Stroje na zemné práce. Nakladače. Terminológia a obchodné špecifikácie. - Volčko, Jaroslav; Jánoška, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje normu ISO 7131: 1997