STN ISO 7131: 2002 [neplatná] (27 7410), Stroje na zemné práce. Nakladače. Terminológia a obchodné špecifikácie. - Volčko, Jaroslav; Jánoška, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje normu ISO 7131: 1997
Norma je neplatná od 1. 7. 2022
Táto norma nahrádza STN ISO 7131 zo septembra 1995 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jaroslav Volčko, Ivan Jánoška. Technická normalizačná komisia: TNK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy