STN ISO 7134: 2000 [neplatná] (27 7440), Stroje na zemné práce. Grejdery. Názvoslovie a obchodná špecifikácia. - Volčko, Vladimír; Drang, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 7134: 1993