STN ISO 7134: 2000 [neplatná] (27 7440), Stroje na zemné práce. Grejdery. Názvoslovie a obchodná špecifikácia. - Volčko, Vladimír; Drang, Jozef; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 23 Stavebné, zemné stroje a motorové vozíky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 7134: 1993
Norma je neplatná od 1. 7. 2022
Spracovateľ: Vladimír Volčko, Jozef Drang. Technická normalizačná komisia: TNK 23 Stavebné, zemné stroje a motorové vozíky
Keywords: normy