STN ISO 8927: 1997 (27 7501), Stroje na zemné práce. Pohotovosť stroja. Názvoslovie. - Kasar, Ján; Volčko, Vladimír; Mokráňová, Silvia (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 8927: 1991