STN ISO 8927: 1997 (27 7501), Stroje na zemné práce. Pohotovosť stroja. Názvoslovie. - Kasar, Ján; Volčko, Vladimír; Mokráňová, Silvia; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 8927: 1991
Spracovateľ: Ján Kasar, Vladimír Volčko, Silvia Mokráňová. Technická normalizačná komisia: TNK 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy