STN EN ISO 3098-1: 2016 (01 3116), Technická dokumentácia výrobku. Písmo Časť 1 Všeobecné požiadavky (ISO 3098-1: 2015) - Bronček, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3098-1: 2015