STN EN ISO 3098-1: 2016 (01 3116), Technická dokumentácia výrobku. Písmo Časť 1 Všeobecné požiadavky (ISO 3098-1: 2015) - Bronček, Jozef; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3098-1: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 3098-1 z augusta 2015, ktorá od 1. 8. 2015 nahradila STN EN ISO 3098-0 z decembra 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Bronček. Technická komisia: TK 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov
Keywords: normy