STN EN 15280: 2016 (03 8384), Hodnotenie pravdepodobnosti korózie striedavým prúdom na katódovo chránených potrubiach uložených v pôde. - Meliš, Maroš (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15280: 2013