STN EN 16678: 2016 (06 1813), Bezpečnostné a ovládacie zariadenia horákov a spotrebičov na plynné palivá. Automatické uzatváracie ventily na prevádzkový tlak od 500 kPa do 6 300 kPa vrátane. - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16678: 2015