STN EN 16678: 2016 (06 1813), Bezpečnostné a ovládacie zariadenia horákov a spotrebičov na plynné palivá. Automatické uzatváracie ventily na prevádzkový tlak od 500 kPa do 6 300 kPa vrátane. - Gatial, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16678: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 16678 z apríla 2016 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy