STN EN 12952-1: 2016 (07 7604), Vodorúrkové kotly a pomocné zariadenia Časť 1 Všeobecné požiadavky - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12952-1: 2015