STN EN 12952-1: 2016 (07 7604), Vodorúrkové kotly a pomocné zariadenia Časť 1 Všeobecné požiadavky - Gatial, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12952-1: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12952-1 z marca 2016, ktorá od 1. 3. 2016 nahradila STN EN 12962-1 z júna 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy