STN EN 10223-3: 2016 (15 3160), Oceľový drôt a drôtené výrobky na ploty a siete Časť 3 Výrobky zo sietí z oceľového drôtu so šesťuholníkovým okom určené na stavebné účely - Očko, Peter; Adamec, Jaroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10223-3: 2013
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 10223-3 z júna 2014, ktorá od 1. 6. 2014 nahradila STN EN 10223-3 zo septembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Očko, Jaroslav Adamec. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy