STN EN 10223-8: 2013 (15 3160), Oceľový drôt a drôtené výrobky na ploty a siete Časť 8 Zvárané siete na gabionové produkty - Očko, Peter; Adamec, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10223-8: 2013