STN EN 10223-8: 2013 (15 3160), Oceľový drôt a drôtené výrobky na ploty a siete Časť 8 Zvárané siete na gabionové produkty - Očko, Peter; Adamec, Jaroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10223-8: 2013
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 10223-8 z júna 2014 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Očko, Jaroslav Adamec. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy