STN EN 1434-1: 2016 (25 8512), Merače tepla Časť 1 Všeobecné požiadavky - Mikulecký, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1434-1: 2015