STN EN 1434-2: 2016 (25 8512), Merače tepla Časť 2 Požiadavky na konštrukciu - Mikulecký, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1434-2: 2015