STN EN 1434-2: 2016 (25 8512), Merače tepla Časť 2 Požiadavky na konštrukciu - Mikulecký, Ivan; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 110 Metrológia (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1434-2: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1434-2 z apríla 2016, ktorá od 1. 4. 2016 nahradila STN EN 1434-2 z mája 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Mikulecký. Technická komisia: TK 110 Metrológia
Keywords: normy