STN EN 60335-2-3: 2016 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-3 Osobitné požiadavky na elektrické žehličky - Vámošiová, Iveta; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-3: 2016
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60335-2-3 z mája 2016, ktorá od 1. 5. 2016 nahradila STN EN 60335-2-3 z októbra 2003 v celom rozsahu. STN EN 60335-2-3 z októbra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 5. 10. 2018
Spracovateľ: INKO Prešov, Ing. Iveta Vámošiová. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy