STN ISO 9248: 2000 (27 7503) Stroje na zemné práce. Jednotky na rozmery, výkon, parametre a presnosti ich merania /. - Sekerešová, Svetlana; Chlebničanová, Anna; Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 9248: 1992