STN ISO 9248: 2000 (27 7503) Stroje na zemné práce. Jednotky na rozmery, výkon, parametre a presnosti ich merania /. - Sekerešová, Svetlana; Chlebničanová, Anna; Volčko, Jaroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 9248: 1992
Spracovateľ: WUSAM, a. s. Zvolen, Ing. Svetlana Sekerešová, Anna Chlebničanová, Jaroslav Volčko. Technická normalizačná komisia č. 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy