STN ISO 9245: 1995 (27 7505) Stroje na zemné práce. Výkonnosť stroja. Terminológia, značky a jednotky /. - Gába, Vojtěch; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 9245: 1991
Spracovateľ: GAVISO, Brno, Ing. Vojtěch Gába
Keywords: normy