STN EN ISO 12625-15: 2016 (50 6301), Papier tissue a výrobky tissue Časť 15 Určenie optických vlastností. Meranie belosti a farby so svetelným zdrojom C/2° (vnútorné denné svetlo) (ISO 12625-15: 2015) - Novák, Erich; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 90 Obaly, buničina, papier a lepenka (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12625-15: 2015
Norma je zrušená od 01. 08. 2023 bez náhrady
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 12625-15 z júla 2015 v celom rozsahu
Spracovateľ: Civest Slovakia, spol. s r. o., Veľké Leváre, Ing. Erich Novák, CSc. Technická komisia: TK 90 Obaly, buničina, papier a lepenka
Keywords: normy