STN EN ISO 12625-16: 2016 (50 6301), Papier tissue a výrobky tissue Časť 16 Určenie optických vlastností. Opacita (papierová podložka). Metóda difúzneho činiteľa odrazu (ISO 12625-16: 2015) - Novák, Erich (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12625-16: 2015