STN EN 1021-2: 2016 (91 0232), Nábytok. Hodnotenie zápalnosti čalúneného nábytku Časť 2 Zdroj zapálenia: ekvivalent plameňa zápalky - Krajčovičová, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1021-2: 2014