STN EN 1021-2: 2016 (91 0232), Nábytok. Hodnotenie zápalnosti čalúneného nábytku Časť 2 Zdroj zapálenia: ekvivalent plameňa zápalky - Krajčovičová, Jana; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky, náterové látky a lepidlá (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1021-2: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1021-2 z apríla 2015, ktorá od 1. 4. 2015 nahradila STN EN 1021-2 z októbra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Požiarnotechnický a expertízny ústav MV SR, Bratislava, Ing. Jana Krajčovičová, Ph.D. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky, náterové látky a lepidlá
Keywords: normy