STN EN 60529/A2: 2016 (33 0330), Stupne ochrany krytom (krytie - IP kód). Zmena A2. - Gašparovský, Dionýz (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto zmena A2 STN EN 60529: 1993 je slovenskou verziou európskej normy EN 60529: 1991/A2: 2013