STN EN 60529/A2: 2016 (33 0330), Stupne ochrany krytom (krytie - IP kód). Zmena A2. - Gašparovský, Dionýz; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto zmena A2 STN EN 60529: 1993 je slovenskou verziou európskej normy EN 60529: 1991/A2: 2013
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60529: 1993/A2 z júla 2014 v celom rozsahu
Spracovateľ: TYPHOON, s r. o., Bratislava, Dionýz Gašparovský. Technická komisia: TK 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom
Keywords: normy