STN EN 61936-1/A1: 2016 (33 3201), Silnoprúdové inštalácie na striedavé napätia prevyšujúce 1 kV Časť 1 Spoločné pravidlá. Zmena A1 - Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto zmena A1 STN EN 61936-1: 2011 je slovenskou verziou európskej normy EN 61936-1: 2010/A1: 2014