STN EN 60601-1/A1: 2016 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 1 Všeobecné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti. Zmena A1 - Auxt, Anton (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto zmena A1 STN EN 60601-1: 2009 je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-1: 2006/A1: 2013 vrátane opravy EN 60601-1: 2006/A1: 2013/AC: 2014