STN ISO 6405-1: 1997 (27 7508), Stroje na cestné, stavebné a zemné práce. Symboly pre ovládače vodiča a iné oznamovače Časť 1 Všeobecné symboly - Kasár, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 6405-1: 1991