STN ISO 6405-2: 1997 (27 7508), Stroje na cestné, stavebné a zemné práce. Symboly pre ovládače vodiča a iné oznamovače Časť 2 Špecifické symboly na stroje, pracovné zariadenia a príslušenstvo - Kasár, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 23 Stavebné, zemné stroje a motorové vozíky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 6405-2: 1993
Táto norma spolu s normou STN ISO 6405-1 nahrádza STN 27 7508 z 22. 12. 1989 v celom rozsahu
Spracovateľ: JAVOS Zvolen, Ing. Ján Kasár. Technická normalizačná komisia: TNK 23 Stavebné, zemné stroje a motorové vozíky
Norma je nahradená normou STN ISO 6405-2 z mája 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy